luni, 21 ianuarie 2008

Pizzaro - "E greu la Chelsea". Optiunea Lazio

Claudio Pizarro a reaparut in atentia publicului dupa reusita cu Birmingham City. Tabloidul The News of the World dezvaluie astazi o posibila mutare in Serie A la formatia Lazio, care nu are un sezon prea reusit.

Pizarro, a reusit doar doua goluri de cind a venit in aceasta vara, gratis, de la Bayern Munchen. Evolutia slaba darsi venirea lui Nicolas Anelka fac destul de probabila optiunea ca conducerea clubului ii va permite sa plece pe o suma simbolica daca acesta o va cere..

Cu Dider Drogba plecat la Cupa Africii, si cu nici oconfirmare de la Lazio informatia ramine doar la nivelul zvonurile de tabloide.


Pizza la rindul sau spune ca e greu sa te obisnuiesti la jocul englez mai ales daca nu faci pregatirea cu echipa, dar ca lucrurile merg sper bine si este foarte captivant cind clubul aduce noi jucatori pentru ca creste concurenta. "Va fi greu pentru antrenor sa aleaga jucatorii potriviti dar eu sunt increzut in fortile proprii"

Pizarro, 29, a venit in Europa in anul 1999 la germanii de la Werder Bremen de la Alianza Lima. Dupa doua sezoane reusite la Werder, s-a transferat la Bayern, la care a jucat timp de 6 ani.

Niciun comentariu: