joi, 17 ianuarie 2008

Drogba la schimb cu Messi sau Kaka?

Chelsea va accepta cedarea lui Didier Drogba la Barcelona doar in cazul in care acestia il vor oferi la schimb pe Lionel Messi, conditiile fiind asemanatoare si pentru alt club interesant de ivorian, AC Milan, carora li se cere includerea lui Kaka in afacere...

Se pare ca relatia dintre Drogba si Chelsea este pe sfirsite, jucatorul declarind in dese rinduri ca isi doreste o noua provocare. Noi discutii pe marginea subiectului au pornit cind acesta a declarat ca isi doreste sa formeze un cuplu de atacanti cu Eto`o la Barca.

Cu toate acestea, Chelsea are deja pregatita o politica in ceea ce-l priveste pe african si au decis sa solicite in schimbul lui jucatori ca Messi, o propunere ambitioasa tinind cont ca Barcelona planifica sa-l vinda si pe Ronaldinho inaintea lui.

The Mirror publica astazi intentiile clubului de a ajunge la un acord cu Milan in privinta schimbului de jucatori. Aici se pomeneste numele vedetei italienilor - brazilianul Kaka.

Ramine de vazut daca Barcelona sau Milan vor dori sa se desparta de vedetele lor pentru a pune mina pe Drogba dar mesajul transmis de conducerea Chelsea este evident: Clubul nu il va lasa pe atacant fara lupta si fara obtinerea unor beneficii consistente in schimbul lui. Chelsea va solicita pentru Didier Drogba o suma care va depasi £30milioane.

Real Madrid este alt club care pare interesat de jucator cu atit mai mult cu cit sunt in cautarea unui partener in atac pentru Ruud van Nistelrooy.

3 comentarii:

Anonim spunea...

E o idee interesanta acest site. Cred ca daca ai face si un fan club; sa scrieti cum va sustineti echipa ar fi ceva binevenit....

Anonim spunea...

messi si kaka au avantajul virstei de aceea daca vrea sa plece poate sa mearga unde vrea.

Anonim spunea...

mie nu-mi place messi, o sa se ofileasca degraba...