vineri, 25 ianuarie 2008

Chelsea este interesata de Amauri

Chiar daca Chelsea s-a intarit in intersezon cu Nicolas Anelka, se pare ca Chelsea este interesata de alt atacant. Atacantul de la Palermo, brazilianul Amauri, ar putea fi urmatoarea tinta a aristocratilor pentru care, cotidianul Correire dello Sport spune ca s-ar fi facut deja o oferta initiala de £15m (20 miliaone euro).

Transferul are totusi sanse mici de reusita. Agentul jucatorului spuen ca mai multe cluburi sunt interesate de serviciile clientului sau dar mai degraba pentru un transfer in vara si nu in perioada de iarna a transferurilor. Acest fapt a fost confirmat si de directorul sportiv al clubului italian care a spus ca atacantul ramine la club pina in iunie.

Presedintele clubului Palermo, Mauricio 'Zampa' Zamparini, insista pentru o suma de cel putin 25 milioane euro (£18.6m), Juventus fiind, se pare, gata sa plateasca pretul corect pentru Amauri.

Daca se materializeaza transferul lui Drogba in vara, Chelsea va obtine bani buni cu care vor lua doi jucatori care sa-l substituie sau unul dar bun.

Niciun comentariu: