sâmbătă, 16 februarie 2008

"Chelsea va cuceri Europa!"


Marcel Desailly vede cistigarea Champions League de catre fosta sa echipa drept justificarea perfecta pentru investitiile uriase facute in ultimii ani de patronul Roman Abramovici.

Capitan pe Stamford Bridge in era Ranieri, campionul mondial considera ca John Terry este cel mai important om al lui Chelsea si doar cu el in primul 11 elevii lui Avram Grant pot spera sa prinda finala de la Moscova. “Mereu sint amintite Manchester United, Liverpool sau Arsenal cind vine vorba de marile echipe ale Angliei.

Chelsea trebuie sa faca ceva! Sa cistige in Europa! In acest an, mai mult ca oricind. Sansele la titlu devin etapa de etapa din ce in ce mai mici, iar eforturile lor se vor indrepta probabil spre finala UEFA Champions League. Au o sansa importanta. Iar cu Terry in echipa, lucrurile vor evolua asa cum isi doresc. Este un jucator exceptional fara de care nu mi-o imaginez pe Chelsea!” a spus Desailly in paginile Daily Mail.

Londonezii intilnesc marti, la Atena, pe Olympiakos in mansa tur a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, un rezultat bun putind reprezenta primul pas pe drumul invingator imaginat de Marcel Desailly.