miercuri, 23 ianuarie 2008

Ballack vrea sa repete succesul de anul trecut

Mijlocasul german a ratat ultemele doua vizite la Wembley din cauza accidentarilor, dar acum este sanatos si spera sa savureze din noul gustul victoriilor pe acest stadion, ca si in memorabila partida cu Germania din 2000.

“Am jucat ultimul meci pe Wembley si a fost cu noroc, mai ales pentru jucatorii germani pentru ca am cistigat” spne Ballack

Dupa ce a cistigat prima mansa a semifinalei cu scorul de 2-1 pe Stamford Bridge impotriva lui Everton, elevii lui Avram Grant trebuie sa treaca si prin "Merseyside" dar Ballack este la curent cu ambitiile celor de la Everton.

“Cred ca va fi alt meci greu pentru ca stim ca Everton vrea cu orice pret sa ajunga in finala acestui an, sunt constienti de sansa lor si vor folosi orice mijloc pentru a cistiga. Vom fi atenti, suntem detinatorii cupei si asta este o motivatie in plus si pentru noi. Va fi bine sa jucam iarasi finala. Trebuie sa ne folosim de aceasta ocazie. Toti jucatorii sunt pregatiti"

Ballack a avut un joc foarte bun in finala anului trecut cind a pasat decisiv pentru Didier Drogba, autorul primului gol cu Arsenal in meciul in care Chelsea a cistigat cupa pe Millennium Stadium.

Niciun comentariu: